Het Grote Utrecht Stadsdiner op 17 okt

25 september 2020

Op zaterdag 17 oktober is het Wereldarmoededag. Vandaag zitten Utrechters als één grote familie met elkaar aan tafel tijdens het Grote Utrecht Stadsdiner. We delen een maaltijd & verhalen met elkaar, verspreid over verschillende plekken in de stad. En thuis kun je -online- aanschuiven! We nodigen de hele stad uit om mee te doen, want samen eten verbindt. 

Speciaal voor het Grote Utrecht Stadsdiner heeft chefkok Jasper Kaan van restaurant De Klub een heerlijke maaltijdsoep samengesteld om zelf thuis te maken. Eet je zaterdag 17 oktober mee? Bestel dan het pakket met ingrediënten op stadsdinerutrecht.nl. Het pakket voor 4 personen is gratis, maar we hopen wel op een vrijwillige bijdrage. De opbrengst gaat naar de voedselbanken in Utrecht. 
Delen zit tenslotte in het DNA van Utrecht, denk aan onze schutspatroon Sint Maarten die zijn mantel deelde met een bedelaar. 

Talkshow live op UStad
De bieb op de Neude biedt van 14.00 -18.00 uur een uitgebreid programma. We sluiten af met een talkshow gepresenteerd door Ronald Giphart en Gabriel Erlach. In de uitzending schakelen we door naar enkele van de 25 locaties waar gegeten wordt, zoals FC Utrecht, DUMS, ACU, Hart van Hoograven en Buurthuis Sterrenzicht. Kijk op tv of online mee naar de live-uitzending van 18.00-19.30 uur op UStad. Gezellig met je bord op schoot, dan eten we allemaal samen!

Informatie hoe je kunt bestellen, het recept, een paar leuke kookvlogs, het programma en meer is te vinden op www.stadsdinerutrecht.nl 
 

< terug naar alle berichten