Activiteiten in jouw wijk

Onderstaande wijken zijn ieder jaar actief met Sint Maarten:

LUNETTEN

Sint Maarten Utrecht Lunetten

Ook in Lunetten wordt Sint Maarten jaarlijks gevierd. Meest in het oog springend op 11 november is de jaarlijkse lampiontocht, in verschillende wijkendelen, tussen 18.30 uur en 19.30 uur. 
In wijkdeel WADDENBUURT (directe omgeving Engelsmanplaat) vinden op 11 november diverse Sint Maartenactiviteiten plaats. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur kunnen kinderen op de Engelsmanplaat (plek van de kinderkerstmarkt) lampions knutselen en wordt het mooie Sint Maarten verhaal verteld.
Tussen 18.00 uur en 20.00 uur is de Engelsmanplaat met kaarsen in Sint Maarten-sfeer gebracht. Ook is er Sint Maarten-muziek te horen. Voor alle bezoekers is er gratis chocolademelk, koffie en thee. Om 20.00 uur zijn er kleine prijzen te winnen voor de mooiste en/of meest originele zelfgemaakte lampions.
Het kraampje op de Engelsmanplaat is dus een mooie plek om de Sint Maartentocht te starten, om even langs te lopen óf om de lampiontocht af te sluiten. Komen jullie ook? Vorig jaar gezellig druk!!

Inzamelingsactie voor de Voedselbank Overvecht

Ieder jaar organiseren de Pauluskerk, de Tuindorpkerk, wijkvereniging TuindorpsBelang en de drie basisscholen in Tuindorp een inzamelingsactie voor de Voedselbank Overvecht. Het gaat hierbij vooral om houdbare producten. 

Sint Maarten lampionoptocht Zuilen

Vertrek van de optocht om 19.00 uur op de Beatrixlaan.
Deelname is mogelijk voor kinderen tot 12 jaar die een lampion bij zich hebben.
Na afloop krijgen alle kinderen iets lekkers.
Zie ook onze facebookpagina.

OOG IN AL

Sint Maarten
Inzameling voedselbank
Dominicuskerk Händelstraat
voor de voedselbank ‘de Wijkplaats’ in Lombok. 
Kinderen, grote mensen mag ook, ga langs bij buren, opa, oma, bekenden en vraag of zij houdbare producten in de kast hebben staan voor de voedselbank.
Sint Maarten deelde zijn mantel met een bedelaar.
Ook in onze tijd zijn er mensen afhankelijk van wat ze van anderen krijgen. 
Ook de week na Sint Maarten staat van 9.00-12.00 in de kerk een mand klaar waar u de producten in kunt leggen. 
info: www.dominicuskerkutrecht.nl.