Activiteiten in jouw wijk

Onderstaande wijken zijn ieder jaar actief met Sint Maarten. Wij proberen de informatie hierover actueel te houden.

Sint Maarten Utrecht Lunetten

In Lunetten wordt Sint Maarten op 11 november jaarlijks gevierd in verschillende wijkdelen, tussen 18.30 uur en 19.30 uur. In wijkdeel Waddenbuurt lopen kinderen met lampions langs de deuren gaan en één of meerdere Sint Maarten liedjes zingen. Ze lopen in kleine groepjes, de kleinsten samen met hun ouders. Meestal krijgen ze dan wat lekkers: fruit, koek of snoep.
Uitnodiging: vanaf 18.00 uur t/m 20.00 uur is op de doodlopende zijstraat van Engelsmanplaat een Sint Maartenkraampje ingericht. Gezellig verlicht met kaarsjes en lichtjes, bankjes en tafeltjes om bij te kletsen of uit te rusten en Sint Maartenmuziek. Voor kinderen is er gratis warme chocolademelk, voor ouders eventueel koffie of thee. Een leuke plek dus om te starten, om even langs te lopen of om af te sluiten.

Inzamelingsactie voor de Voedselbank Overvecht

Ieder jaar organiseren de Pauluskerk, de Tuindorpkerk, wijkvereniging TuindorpsBelang en de drie basisscholen in Tuindorp een inzamelingsactie voor de Voedselbank Overvecht. Het gaat hierbij vooral om houdbare producten. 

Sint Maarten lampionoptocht Zuilen

Op zaterdag 11 november organiseert het Comité Julianapark weer de jaarlijks terugkerende lampionoptocht in Zuilen.
Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meelopen met deze optocht, die om 19.00 uur start bij het Vorstelijk Complex, hoek Beatrixlaan/Prins Bernhardlaan. Muzikale begeleiding zal verzorgd worden door feestkapel de Roodneuzen.
De tocht zal ongeveer 45 minuten duren, waarna alle deelnemertjes een traktatie krijgen uitgereikt. Hierna wordt de optocht ontbonden.
Het is niet nodig je vooraf aan te melden, wel moeten alle kinderen zelf voor een lampion zorgen.Ook ouders, grootouders of verzorgers zijn van harte welkom om mee te lopen. 
Zie onze facebookpagina.

OOG IN AL

Sint Maarten

Inzameling voedselbank voor de voedselbank ‘de Wijkplaats’ in Lombok
bij de Dominicuskerk Händelstraat


info: www.domicuskerkutrecht.nl