Activiteiten in jouw wijk

Onderstaande wijken zijn ieder jaar actief met Sint Maarten:

LUNETTEN

Sint Maarten Utrecht Lunetten
Ook in Lunetten wordt Sint Maarten jaarlijks gevierd. Meest in het oog springend is de jaarlijkse lampiontocht van groepjes kinderen. Deze kinderen doen hun uiterste best om zo mooi mogelijk Sint Maartenliedjes te zingen. Om daarna iets lekkers uit de mand te mogen pakken bij het huis waar is gezongen. 


 

TUINDORP
Inzamelingsactie voor de Voedselbank Overvecht

Ieder jaar organiseren de Pauluskerk, de Tuindorpkerk, wijkvereniging TuindorpsBelang en de drie basisscholen in Tuindorp een inzamelingsactie voor de Voedselbank Overvecht. Het gaat hierbij vooral om houdbare producten. 

ZUILEN

Lampionoptocht in Zuilen, 11 november van 19.00 tot 20.00 uur.
Start Prinses Beatrixlaan

NIEUW ENGELAND

Lampionnenoptocht in Nieuw Engeland 18.30 tot 19.15, na afloop warme chocolademelk. Start en finish op het H.J. Schimmelplein

OOG IN AL

Inzamelen van houdbare producten voor de voedselbank.
Zaterdag 11 november 18-20.30 uur
Dominicuskerk Handelstraat
 
BINNENSTAD / DE KLEINE DOM

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de Kleine Dom.

 
DE MEERN/ MARIAKERK / PASTOOR BOELENSLAAN 11 DE MEERN
 
In een viering met lampionnen, toneel, engeltjes, hoorngeschal en liedjes van het kinderkoor, wordt het hele verhaal uitgebeeld!
Na het toneelspel mag je zelf met je lampion meelopen in de optocht door de kerk. Daarna is er nog tijd genoeg om met je lampion zingend langs de deuren te gaan in de hoop een snoepje of iets anders lekkers te krijgen. Wordt nader bekend gemaakt.