Gratis concert San Martinu Brigade uit Corsica

24 februari 2020

Corsica maakt deel uit van het internationale netwerk van Sint Maarten-organisaties en bezoekt Utrecht in het kader van de Fiets- en Wandelbeurs. Daarnaast is de culturele uitwisseling onderdeel van de promotie van de nieuwe Europese Lange Afstands Wandelroute ‘het Martinuspad’. Gestimuleerd en gemotiveerd door dezelfde waarden (samen delen, ontmoeting en uitwisseling, respect voor de ander), gaan de muzikanten van de San Martinu Brigade muzikaal onderweg naar de routes & roots in heden en verleden. De Stichting Sint Maarten Utrecht treedt op als gastheer en nodigt ieder die geïnteresseerd is van harte uit om het programma bij te wonen.

Voorafgaand aan het concert is er vanaf 15.00 uur een culturele kennismaking waarbij o.a. de videodocumentaires getoond worden van Tjerk Ridder. Deze theatermaker/muzikant liep het Martinuspad samen met zijn ezeltje Lodewijk en maakte daarvan de voorstelling Bonne Route!.

Vrijdag 28 februari 2020; Muziekhuis Utrecht, Loevenhoutsedijk 301, 3552 XE Utrecht.

15.00 – 16.30 uur culturele uitwisseling met videodocu’s Tjerk Ridder

16.30 - 18.00 uur: Concert van Muzikale brigade San Martinu

Toegang: gratis (wel aanmelden graag via info@sintmaartenutrecht.nl) 

Les musiciens: Anne SCHLICK (Chant,nyckelharpa); Christophe TELLART (vielle à roue, cornemuses), Sébastien BENOIT (cornemuses, flûtes, percussions) Christian ANDREANI (chant, flutes traditionnelles corses en corne et roseau, cialamedda,shutri); Jean Baptiste ANDREANI (chant, cetera,guitare); Louis TOMEI (chant). Et la participation exceptionnelle de Diana SALICETI (chant)

Bekijk een optreden de San Martinu Brigade: https://vimeo.com/302483746

< terug naar alle berichten