Oog in al Dominicuskerk
B&B St. Maarten voor jong en oud. Neem je ontbijt mee en deel met elkaar.
Zondag 6 november, 10 uur Dominicuskerk, Handelstraat 
 
Staat 11 november ook in jouw agenda? Traditiegetrouw organiseert wijkvereniging Oog in Al ook dit jaar weer de lampionnenoptocht! We beginnen om 18.45 uur bij het Herderplein en eindigen om 19.30 bij de Dominicuskerk. Doe je mee?
 
Voedselbank
Inzamelen voor de voedselbank. Kinderen vraag met je lampion om houdbare producten aan de deuren en breng ze naar de kerk.
 
LOMBOK
Lombok, Kanaalstraat 200, Antoniuskerk (Stadsklooster)
Op 11 november gaan we een lampionnenoptocht door de wijk Lombok houden! Wij verzamelen om 18:45 in de Antoniuskerk (Stadsklooster) om St. Maartens liedjes te oefenen. Om 19:00 word het verhaal van St. Maarten verteld. Daarna lopen we met z'n allen door de wijk waar ondertussen ook snoepjes en ander lekkers uitgedeeld zal worden. Rond 19:45 zijn wij terug in de kerk waar we een kop warme chocomelk en een koekje zullen ontvangen. 
 
TUINDORP
Net als vorig jaar organiseert de Pauluskerk en de Tuindorpkerk in samenwerking met het Tuindorpsbelang, de Paulusschool, de Regenboog en OBS Tuindorp een inzamelingsactie voor de Voedselbank Overvecht.  De Voedselbank is blij met dit initiatief en hoopt op gulle bijdragen! Er is behoefte aan gezonde, houdbare producten ( geen snoep). Voorafgaand aan de lampionnenoptocht op 11 november kun je je bijdrage inleveren bij de Pauluskerk en de Tuindorpkerk.
 
TUINDORP-OOST 
Vrijdag 11 november, om 18:00 uur branden de lampionnen, lichtjes en vuurkorven weer. Start bij het WeveHuis (Wevelaan 4, achter de Regenboogschool) met chocolademelk (en Glühwein) en het oefenen van Sint Maarten liedjes. Om 18:30 uur gaan de kinderen - de kleineren onder begeleiding - in groepjes de straten rond, zingend en bedelend om snoep. Wie een lichtje voor een raam zet kan een bezoekje verwachten. Kunt of wilt u geen lichtje neerzetten, maar wilt u wel dat kinderen bij u aanbellen? Geef het door aan tuindorpoost@tuindorpoost.nl. Kinderen hoeven zich niet aan te melden.
 

NIEUW ENGELAND

Lampionnenoptocht, met band, na afloop warme chocolademelk.
Op 11 november, 18:30-19:15, start vanaf het H.J. Schimmelplein

LUNETTEN

In wijkdeel WADDENBUURT vindt de jaarlijkse lampiontocht plaats tussen 18.30 uur en 19.30 uur. Tussen 18.00 uur t/m 20.00 uur is op de doodlopende zijstraat van Engelsmanplaat een kraampje ingericht. Gezellig verlicht, met tafels en zitjes, een vuurkorf en Sint Maartenmuziek. Voor kinderen is er gratis warme chocolademelk, voor ouders koffie of thee. Iedereen uit Lunetten is welkom. De mooiste zelfgemaakte lampion wordt om 19.45 uur beloond met een prijs! We vragen dit jaar aandacht voor het Ronald McDonalds Kinderfonds. Voor meer informatie: 06 – 20540553 (Henry)