Inzamelen van houdbare producten voor de voedselbank.
Zaterdag 11 november 18-20.30 uur
Dominicuskerk Handelstraat
 
Sint maartenviering van woord en gebed en zang
Ook voor kinderen.
Wij delen de mantel
12 november 10 uur
Dominicuskerk Handelstraat
 

 

BINNENSTAD / DE KLEINE DOM

Dit jaar is er ook een lampionnentocht vanaf speeltuin De Kleine Dom. Op 11 november om 18:00 verzamelen we in speeltuin De Kleine Dom bij het warme vuur. Daar oefenen we de liedjes en steken we de lampionnen aan. Om 18:15 start de lampionnentocht tot 18:45. We lopen verschillende routes door de binnenstad. De kinderen worden begeleid door eigen ouders of oppassers. Om 18:45 zijn we terug bij het warme vuur in speeltuin De Kleine Dom. Daar kan iedereen zich opwarmen en warme chocolademelk drinken. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de Kleine Dom.

 
DE MEERN/ MARIAKERK / PASTOOR BOELENSLAAN 11 DE MEERN
 
Op zaterdag 11 november is het weer Sint Maarten. Je kent het verhaal wel van Maarten, die zo goed was zijn mantel te delen met een zwerver, maar daarna gebeurde er iets heel bijzonders. Wat dan? Kom op zaterdag 11 november om 18.30 uur naar de Mariakerk om het met je eigen ogen te zien. In een viering met lampionnen, toneel, engeltjes, hoorngeschal en liedjes van het kinderkoor, wordt het hele verhaal uitgebeeld!
Na het toneelspel mag je zelf met je lampion meelopen in de optocht door de kerk. Daarna is er nog tijd genoeg om met je lampion zingend langs de deuren te gaan in de hoop een snoepje of iets anders lekkers te krijgen. Voor vragen: lisetteoskam@hotmail.com
 
 
 
 
 
 
Deel